Zastřešení vlakového nástupiště v obci Ramzová - Šmíd, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
NAVRHL JSEM NOSNOU KONSTRUKCI ZASTŘEŠENÍ VLAKOVÉHO NÁSTUPIŠTĚ NACHÁZEJÍCÍHO SE VE MĚSTĚ RAMZOVÁ. PŮDORYSNÉ ROZMĚRY BUDOVY JSOU 8X51M A VÝŠKA 4M. JEDNÁ SE O RÁMOVOU KONSTRUKCI, KTERÁ SE NACHÁZÍ V PŮDORYSNÉM OBLOUKU . oBLOUK MÁ POLOMĚR 315M. SAMOTNÁ NOSNÁ KONSTRUKCE JE Z OCELI S355 A JE TVOŘENA UZAVŘENÝMI PROFILY. SOUČÁSTÍ BAKALÁŘSKÉ PRÁCE BYLO VYPRACOVÁNÍ STATICKÉHO VÝPOČTU A VÝKRESOVÉ DOKUMENTACE.

I suggested supporting structures Roofing TRAIN GATE located in the city RAMZOVÁ. Plan dimensions of the building are 8X51M A HEIGHT 4M. THIS IS A frame construction, which is located in horizontal curvature. arc has a radius of 315M. Pure vehicle structure is made of steel S355 and is comprised of closed profile. Part of my work is creating static calculations and drawings.
Roof structure of Ramzová Trainstation.
Keywords: RÁM PŘÍHRADA CHS RHS S355 VAZNICE PATKA; FRAME TRUSS RHS CHS S355 PURLINS FOOT