Pojistná ochrana Senior Centra Blansko - Dražil, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou pojistné ochrany SENIOR centra Blansko, p.o. První část bakalářské práce se věnuje teoretickým východiskům z oblasti pojištění a jeho fungováním. Hlavním cílem je v analytické části, na základě analýzy současného stavu, tj. aktuálně platných pojistných smluv a aktuální nabídky pojistných produktů, určit, zda je současná pojistná ochrana dostatečná. Posledním cílem je případný návrh na změnu pojistné ochrany SENIOR centra Blansko.

ABSTRACT This thesis is focus on the issue of insurance protection SENIOR center Blansko, p.o.. The first part of the thesis is theoretical solutions in the field of insurance and its functioning. The main objective is the analytical part, based on an analysis of the current state, ie. the currently existing insurance policies and the current offer insurance products to determine, if the current insurance coverage sufficient is. The last objective is possible proposal to amend the insurance protection SENIOR center Blansko.
Insurance Protection of the Senior Center Blansko
Keywords: Pojištění; pojistná smlouva; pojistná ochrana; analýza rizik; předmět pojištění; Insurance; insurance contract; insurance coverage; risk analysis; subject of insurance