Jazyky a kódování webových aplikací - Charvát, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření webové aplikace, která demonstruje možné použití různých kódování znaků pro různé abecedy a jazyky. V návrhu popisuji asi nejsložitější část práce. S postupem v řešení jsem do značné míry musel i měnit samotný návrh. Dále se tu zabývám rozborem technologií, které jsem k realizaci využil. V části tohoto dokumentu nazvané Implementace se pokusím vysvětlit realizaci jednotlivých částí této práce, jakož i sloučení do celku. Aplikace umožňuje ovládání v 10 jazycích.

The point of this bachelor´s thesis is creation of web application, which shows using different char sets for various alphabets and languages. In proposal I describe the hardest part of this work. During implementation I had to largely modify proposal. Next I am concerned with analyzing technologies, which I used for realization. I am trying to explain realization parts of the work in part of this document I called Implementation. Application offer controlling in 10 languages.
Languages and Web Applications Encoding
Keywords: Diskusní skupina; fórum; kódování; PHP; CSS; HTML; JavaScript; MySQL; SQL.; Discussible group; forum; encoding; PHP; CSS; HTML; JavaScript; MySQL; SQL.