Návrh elektronického obchodu pre firmu AUTOP - Mešková, Lucia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalárska práca sa zaoberá zavedením elektronického obchodu do firmy AUTOP – Jiří Povolný, ktorá sa zameriava predovšetkým na predaj automobilových súčiastok, doplnkov a náhradných dielov. Cieľom je charakterizovať problematiku elektronického obchodovania a marketingu, poukázať na nové trendy v tejto oblasti a analyzovať aktuálnu situáciu vo firme. Výstupom práce je návrh riešenia elektronického obchodu firmy a metodika použitia navrhnutého modelu.

This bachelor’s thesis deals with implemeting an e-shop into the company AUTOP - Jiri Povolny, which mostly targets on selling car components, accessories and replacement parts. The aim of this thesis is to describe the issues of electronic trading and marketing, to demonstrate new trends in this area, and to analyze the company's current situation. The thesis's result is a proposed design of the company's e-shop and methodics of usage of designed model.
Design of E-shop in a Company AUTOP
Keywords: Elektronický obchod; elektronické obchodovanie; internetový marketing.; Electronic shop; e-commerce; internet marketing.