Vnitropodnikové směrnice obchodních korporací - Boudová, Pavlína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Bakalářská práce se zabývá vnitropodnikovými směrnicemi české společnosti JEZAT, s.r.o. První část práce je zaměřena na teoretická východiska vnitropodnikových směrnic a vymezení základních pojmů týkajících se zaměstnanců. Druhá část obsahuje základní informace o firmě a zhodnocení současného stavu společnosti. Poslední část obsahuje návrh nové vnitropodnikové směrnice, která je zaměřena na zaměstnance a konkrétně se jedná o pracovní řád.

The bachelor thesis deals with the internal company directives of the Czech company JEZAT, s.r.o. The first part of the thesis focuses on the theoretical background of the internal company directives and the definition of basic concepts related to employees. The second part contains basic information about the company and evaluation of the current state of the company. The last part contains a proposal for a new internal company directive, which is focused on employees and specifically on the work rules.
Accounting Directives for Company
Keywords: Vnitropodniková směrnice; pracovní řád; zaměstnanci; pracovní smlouva; mzda; Internal directive; employment rules; employees; employment contract; wages