Výrobní hala v Černé Hoře - vybrané části stavebně technologického projektu - Různar, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Tématem mé diplomové práce jsou vybrané části stavebně technologického projektu Výrobní haly v Černé Hoře s administrativní částí. Součástí diplomové práce je technická zpráva, rozpočet stavby dle THU, časový plán celé výstavby, nasazení mechanismů a pracovníků, projekt zařízení staveniště, studie realizace hlavních technologických etap, návrh hlavních stavebních mechanismů, trasy mechanismů, dosahy a pojezdy mechanismů, časový a finanční plán hlavního stavebního objektu, technologické předpisy pro zřízené pilot a montáže prefabrikovaného skeletu, kontrolní a zkušební plán provádění pilot, varianty návrhu zvedacích mechanismů, srovnání opláštění provětrávaných fasád, schémata postupu montáže skeletu a hluková studie staveniště.

The topic of my master's thesis are selected parts of the construction technology project Production Hall in Černá Hora with administrative part. Thesis contains engineering report, construction budget, time schedule for the whole construction, deployment of mechanisms and staff, project of construction site, study of the implementation of the main technological stages, the most appropriate construction mechanisms, routes of mechanisms, ranges and travels of mechanisms, financial and time schedule of the main building, technological specification for established pilots and montages of prefabricated skeleton, control and test plan, implementation of pilots, proposals of design of movement mechanisms, comparison of cladding of ventilated facades, skeleton assembly procedure diagrams and noise study of the construction site.
Production Hall in Černá Hora – Selected Parts of Construction-technological Project
Keywords: Novostavba; výrobní hala; administrativní část; prefabrikovaný skelet; prefabrikované prvky; provětrávaná fasáda; montáž; betonáž; vrtané piloty; autojeřáb; technologie; železobeton; zařízení staveniště; kontrolní a zkušební plán; časový plán; technologický předpis; New building; production hall; administrative part; prefabricated skeleton; prefabricated elements; ventilated facade; montage; concreting; prefabricated elements; mobile crane; technology; reinforced concrete; site equipment; inspection and test plan; time schedule; technological note