Finanční analýza společnosti s využitím systému Maple - Šuľan, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Diplomová práca sa zameriava na finančnú analýzu vybranej spoločnosti. Na základe analýzy pomerových finančných ukazovateľov, časových radov, regresnej analýzy a s využitím systému Maple je hodnotená minulá a súčasná finančná situácia a predikovaný potenciálny budúci vývoj spoločnosti.

The diploma thesis deals with the financial analysis of the selected company. On the analysis base of ratio financial indicators, time series, regression analysis and with using of the Maple system, the past and actual financial situation have been evaluated and future potential development of the company has been predicted.
Financial Analysis of the Company Using the Maple System
Keywords: časové rady; finančná analýza; Maple; regresná analýza; time series; financial analysis; Maple; regression analysis