Využití srážkových vod ve sportovním a kulturním centru - Bardonová, Hedvika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Diplomová práce je zaměřena na využívání srážkových vod ve sportovním a kulturním centru a s tím související vypracování projektu zdravotně technických instalací. Teoretická část je zaměřena na představení problematiky využívání srážkových vod v budovách. V další části práce jsou vypracovány související výpočty spolu se třemi variantami návrhu objemu akumulační nádrže pro srážkovou vodu. K projektu je také vypracována výkresová dokumentace.

The diploma thesis is focused on rainwater reuse in the sports and cultural center and elaboration of project sanitary equipment installation. The theoretical part of the thesis is focused on performance issues rainwater reuse in the buildings. In another part of thesis are drawn calculations with three variants of the design volume storage reservoir for rain water. The drawings are part of the project.
Rainwater reuse in the sports and cultural center
Keywords: sportovní centrum; kulturní centrum; sportovní hala; srážková voda; provozní voda; využití srážkové vody; akumulační nádrž; vnitřní kanalizace; vnitřní vodovod; sports center; cultural center; sports hall; rain water; process water; use of rainwater; storage reservoir; internal drainage; water system