Návrh podnikatelského záměru pro založení podnikání v oblasti kulturně-společenských akcí - Buček, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce je podnikatelským návrhem pro založení podnikání v oblasti kulturně-společenských akcí. Jedná se o organizaci společenských akcí, kdy pomocí zážitků z pořádané akce dochází k podpoření firemní image, firemních produktů a k posílení vztahu se zákazníkem. Návrh podnikatelského záměru zahrnuje postup založení společnosti, vymezuje tržní prostředí, konkurenci, marketingovou a propagační strategii. Na základě finančního plánu hodnotí ekonomickou úspěšnost navrženého podnikání.

The bachelor thesis is the proposal of business plan for establishing business in cultural and social field. It is the organization of social events where the experience of the organized event supports the corporate image, the corporate products and the strengthening of the relationship with the customer. The business plan includes the process of establishing a company, defining a market environment, competition, marketing and promotional strategy. The financial plan evaluates the economic success of the proposed business.
Proposal of Business Plan for Foundation of an Event Agency
Keywords: návrh podnikatelského záměru; kulturně-společenské akce; podnikatel; finanční plán; společnost; event marketing; business plan proposal; cultural and social events; entrepreneur; financial plan; company; event marketing