Analýza a demonstrace vybraných bezdrátových útoků pod OS Windows - Husár, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2012)
Tahle bakalářská práce popisuje dostupné technologie používané k zabezpečení bezdrátových sítí a nedostatky a chyby, které tyto technologie obsahují. V práci jsou popsány útoky zneužívající tyto nedostatky, provedené pod operačním systémem Windows. Součástí práce je také vytvoření demonstračního videa a návodu ke každému útoku, které mohou být využity na výuku bezpečnosti počítačových sítí.

This bachelor thesis descibes available technologies used for securing wireless networks and their weaknesses and imperfections. In the thesis there are described network attacks performed on the Windows platform, which abuse these weaknesses. Thesis is also devoted to creation of demonstration video and written instructions for each attack, which can be used for teaching network security.
Analysis and Demonstration of Selected Wireless Attacks in OS Windows
Keywords: Wi-Fi; WEP; WPA; bezpečnost sítí; síťové útoky; WEP crack; DOS útok; slovníkový útok; Wi-Fi; WEP; WPA; network security; network attacks; WEP crack; DOS attack; dictionary attack