Polyfunkční dům - Matulík, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Diplomová práce se zabývá řešením projektové dokumentace polyfunkčního domu ve Vyškově. Objekt se skládá z osmi bytů, prodejny a kanceláří. Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený třípodlažní objekt. Parkovací stání je řešeno parkovištěm před objektem. Půdorysný tvar je sestaven ze tří obdélníků s plochou střechou. Dům je osazen do téměř rovinného terénu. Hlavní vstupy do objektu jsou situovány na sever, západ, severozápad. Objekt je navržen z konstrukčního systému POROTHERM.

The master’s thesis deals with design documentation of a multifunctional building in Vyskov. The property consists of eight apartments, shops and offices. It is a detached, three-storey building without a basement. Parking space is solved by parking in front of the building. The shape in plan consists of three rectangles with a flat roof. The house is fitted to almost flat terrain. The main entrances to the building are situated to the north, west, northwest. The building is designed from the structural system POROTHERM.
Multifunctional building
Keywords: projektová dokumentace; polyfunkční dům; třípodlažní; plochá střecha; kancelář; prodejna; byt.; Desing documentation; multifunctional building; three-storey; flat roof; office; shop; apartment.