Zkušební stanoviště pro palivové vstřikovací jednotky - Rytina, Matěj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Diplomová práce je zaměřena na konstrukční řešení zkušebního stanoviště pro sdružené vstřikovací jednotky použité v motorech Iveco Trakker. Pomocí vhodných úprav však může sloužit pro testování široké škály sdružených vstřikovacích jednotek. Simulace výpočtového modelu byla provedena v programu GT Suite. Pevnostní analýza napjatosti byla proveden v softwaru Ansys Workbench 18.1.

Master’s thesis is focused on construction of testing stand for unit injector system mounted in Iveco Trakker engines. Testing stand can be with appropriate changes used for testing wide variates of unit injector systems. Simulation of computational model was computed in GT Suite software. Stress strength analysis was computed in Ansys Workbench 18.1 software.
Testing Stand for Fuel Injection Units
Keywords: Sdružená vstřikovací jednotka; testování; konstrukce; vačkový mechanismus; simulace; Unit injector system; testing; construction; cam mechanism; simulation