Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku - Šablatúrová, Bibiána (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Diplomová práca sa zaoberá projektovým riešením výberu a implementácie nového informačného systému spoločnosti META-GAS, spol. s r.o. Špecifikuje základné teoretické poznatky projektového managementu, ktoré sú ďalej využité vo všetkých častiach práce. Na základe výsledku analýz vonkajšieho, vnútorného a konkurenčného prostredia je spracovaný plán projektu a prínosy návrhu riešenia.

The diploma thesis deals with the project solution of the selection and implementation of a new information system of the company META-GAS, spol. s r.o. It specifies the basic theoretical knowledge of project management, that are further used in all parts of the work. Based on the results of analyzes of the external, internal and competitive environment a project plan and the benefits of the solution design are prepared.
Project Proposal and The Application of the Project Management Methods in the Company
Keywords: Projektový management; projekt; informačný systém; implementácia; časová analýza; analýza rizík; analýza nákladov; Project management; project; information system; time analysis; risk analysis; cost analysis