Systém pro správu obsahu zaměřený na týmovou spolupráci - Juriga, Dominik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Táto bakalárska práca sa venuje návrhu, implementácii a testovaniu webovej aplikácie Contentu, ktorá spája funkcionalitu systémov pre správu obsahu so systémami pre správu tímu. Návrh tejto služby sa odvíja od analýzy požiadaviek a existujúcich riešení. Táto aplikácia je implementovaná pomocou technologického balíčka MERN, ktorý sa skladá z technológií MongoDB, Express, React a Node.js. Výsledkom práce je plne funkčná a otestovaná internetová služba, ktorej cieľom je spríjemnenie a zefektívnenie práce tvorcov obsahu.

This bachelor thesis describes the design, development and testing of Contentu web application. This application bundles features of a content management system with features of a team management system. The design of this service is based on the requirement analysis and the analysis of existing solutions. This application uses the MERN technology stack, which consists of MongoDB, Express, React and Node.js. This thesis resulted in a fully functional and tested web service, which aims to simplify and streamline the workflow of content creators.
Content Management System Focused on Team Cooperation
Keywords: webová aplikácia; správa obsahu; správa tímu; MongoDB; Express; React; Node.js; GraphQL; API; JavaScript; SPA; web application; content management; team management; MongoDB; Express; React; Node.js; GraphQL; API; JavaScript; SPA