Rekonstrukce historického vozidla - Richter, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2010)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout postup rekonstrukce historického vozidla a dokumentovat jednotlivé etapy.

This bachelor’s thesis offers process of redesign veteran motor car and documents particular stages.
Redesign of veteran motor car
Keywords: Historické vozidlo; rekonstrukce; etapa; Veteran car; redesign; stage