Program pro testování adaptivních systémů typu PSC - Lebeda, Aleš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2010)
Tato práce je zaměřena na problematiku adaptivních systémů typu PSC a metody jejich testování. Jejím obsahem je model adaptivního regulátoru typu PSC, který dovoluje uživateli navrhnout si vlastní adaptivní regulátor a poté i otestovat na uživatelem zadané soustavě s více stavy. Výstupem modelu je přechodová charakteristika, podle které si uživatel zhodnotí svůj návrh adaptivního regulátoru a poté má možnost svůj návrh změnit a opět otestovat.

This work is focused on problems of adaptive control systems PSC and their testing methods. Content of this work is a model of adaptive control system PSC that allows user to design his adaptive regulator and tests on user engaged system with more states. Output of the model is the step response which allows user to judge own adaptive control system. After that user can change his suggestion and test it again.
Software tools for testing of Adaptive Control Systems PSC . (Parameter Scheduled Systems).
Keywords: software; simulace; adaptivní regulace; PSC; gain scheduling; software; simulation; adaptive control; PSC; gain scheduling