Pojistná ochrana podnikatelského subjektu - Wismeková, Natalie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Bakalářská práce se zabývá pojistnou ochranou vybraného podnikatelského subjektu. Na základě analýzy rizik jsou vybrána ta rizika, která mohou ohrožovat vybranou společnost. Dle aktuální nabídky pojistných produktů na českém trhu je navržena optimální pojistná ochrana společnosti, která je porovnána se současným stavem. Následně jsou navržena doporučení pro vybranou společnost.

The bachelor thesis deals with the insurance protection of a selected business entity. Based on the risk analysis, the risks that can endanger the selected company are chosen. According to the current offer on the Czech insurance market, an optimal insurance protection is determined and compared to the present one. Subsequently, recommendations are proposed for the selected company.
The Insurance Protection of the Business Entity
Keywords: riziko; pojištění; pojistná ochrana; analýza rizik; risk; insurance; insurance protection; risk analysis