Technologie výroby tělesa radiátoru - Kintrová, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Projekt vypracovaný v rámci bakalářského studia oboru 2307 Strojírenská technologie předkládá návrh na technologii výroby tělesa radiátory. Součástí práce je charakteristika technologie ohýbání a přípravků pro ohýbání trubek. Jsou zde navrženy možné varianty ohýbání a použití materiálů, výběr nejvhodnější varianty z praktického hlediska. Na základě výběru je provedeno zhodnocení současného stavu, navržení technologického postupu a ekonomické zhodnocení. Klíčová slova: tváření, trubka, tahová zkouška

Project elaborated within bachelor´s study specialization 2307 Manufacturing Technology submitted project of Technology heater. There are the charakteristik technology forming and bending jigs for forming tubes. Different solutions alternative forming and used materials, selection of an optimum option for practical use. The detailed description of the selected estimation present condition, nomination of technology process and ekonomic estimation. Keyword: metal forming, tube, tensile test
The technology of heater
Keywords: Technologie výroby tělesa radiátoru; The technology of heater