Návrh změn informačního systému firmy - Došek, Ivan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalárska práca sa zameriava na vylepšenie a skvalitnenie práce s dátami, ktoré je potrebné vložiť do databázy, kvôli efektívnejšej práci. Správa dát prebieha pomocou mnou vytvoreného softwaru, kde bude mať užívateľ po prihlásení možnosť sledovať, kedy a kde má jednotlivé školenia a uvidí školenia svojich podriadených. Daný systém má nahradiť momentálny nepostačujúci a ťažko udržiavateľný stav momentálneho záznamu školení v neprehľadnej Excelovskej tabuľke

Bachelor thesis focuses on the enhancement and improvement of work with the data to be inserted into the database, due to more efficient work. Report data being generated by my software, where user will have to log in to see when and where the individual sees training and training of subordinates. The system is intended to replace the current inadequate and hardly maintainable condition momentary record of training in opaque Excel spreadsheets
Modification of Company Information System
Keywords: sql; php; html; apache; školenie; záznam školení; databáza; efektivita; návrh na zmenu IS; vylepšenie; informačný systém; sql; php; html; apache; training; record training; database; efficiency; design for change IS; enhancement; information system