Porovnání vybraných cenových podílů u energeticky úsporných domů - Drkošová, Dominika (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2018)
Diplomová práce se zabývá porovnáním výše cenových podílů jednotlivých konstrukcí pěti nízkoenergetických rodinných domů stanovených výpočtem dle oceňovací vyhlášky a stanovených položkovým rozpočtem.

This thesis compares prices of shares of construction of buildings for five energy-saving family houses calculated by public notice with the prices gathered in an itemized budget.
Comparing Selected Price Shares for Energy-saving Houses
Keywords: Cenové podíly konstrukcí a vybavení; položkový rozpočet; nízkoenergetické domy; Share price construction and equipment; itemized budget; low energy house; energy saving houses