Knihovna pro ovládání LCD displejů - Lutera, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2010)
Práce se zabývá návrhem a implementací grafických objektů Text Box, List Box,Progress Bar a Edit Box do knihovny D4D firmy Freescale určené pro ovládání LCD displejů. Vývoj byl proveden pomocí vývojového kitu DEMOQE128 s procesorem ColdFire MCF51QE128 firmy Freescale.

This bachelor's thesis deals with the design and implementation of graphics objects Text Box, List Box, Progress Bar and Edit Box to the library D4D by Freescale for controlling LCD displays. Development was performed using the development kit DEMOQE128 with MCF51QE128 ColdFire processor by Freescale.
LCD displays' library
Keywords: Freescale; ColdFire V1; HCS08; MC9S08QE128; MCF51QE128; DEMOQE128; knihovna D4D; jazyk C; LCD; grafika; Freescale; ColdFire V1; HCS08; MC9S08QE128; MCF51QE128; DEMOQE128; library D4D; C language; LCD; graphics