Přístavba výrobní haly - stavebně technologický projekt - Sedlák, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Obsahem této diplomové práce je stavebně technologický projekt pro výstavbu výrobní haly Rieder beton v Jihlavě. Zahrnuje technickou zprávu objektu, časový plán stavby, zprávu zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, technologický předpis a kontrolní a zkušební plán pro montovaný železobetonový skelet, položkový rozpočet stavby.

The subject of this diploma thesis is a building construction project for industrial building Rieder Beton in Jihlava. It contains an engineering report, a time schedule, a site equipment report, a design of machine assembly, a technological project together with a quality and test plan for the precast prefabricated frame and an itemized budget.
An Industrial Building Extension - Construction Technology Project
Keywords: Stavebně technologický projekt; montovaný prefabrikovaný skelet; položkový rozpočet; časový plán; zařízení staveniště; kontrolní a zkušební plán; návrh strojní sestavy; Building construction project; precast prefabricated frame; itemized budget; time schedule; site equipment; inspection and test plan; design of machine assembly