Aplikace vysokorychlostního kamerového systému při testování rotujících pryžových dílů - Pešek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Tato diplomová práce Vás seznámí s vysokorychlostní kamerou Olympus i-SPEED 2 a jejímu využití při testování pryžových dílů. Získané výsledky budou sloužit ve vývoji běhounů pneumatik. Pro představu průběhu zkoušky byla použita dvojice propojených vysokorychlostních kamer. Výsledné snímky byly složeny do panoramatické fotografie.

This diploma thesis introduces Olympus i-SPEED 2 high speed video camera and its use in the testing of rubber parts. The results gained will be applied to tyre tread development. Two mutually connected high speed cameras were used to record the testing process. Final recordings were put together in order to create panoramic photos.
Application high speed camer during testing rotation rubber parts
Keywords: Vysokorychlostní kamerový systém; testování pryže; zdvojený systém; High speed video camera system; rubber testing; duplicated system