Návrh webové prezentace a informačního systému pro Penzion Radost - Heclová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu webové prezentace a informačního systému pro Penzion Radost a jeho realizací. Vymezuje teoretická východiska nutná pro tvorbu webových stránek a informačního systému, analyzuje současný stav a požadavky. Součástí práce je také dotazníkové šetření. Na základě zjištěných skutečností a požadavků je vytvořen návrh webové prezentace a informačního systému a jejich zhodnocení z hlediska časové a finanční náročnosti.

This thesis deals with creating a draft website and information system for the Pension Radost and its realization. Defines theoretical basis necessary for the creation of websites and information systems, analyzes the current status and requirements. The work also includes a survey. Based on the findings and proposal requirements are designed website and information system and their evaluation in terms of time and cost.
Design of a Web Presentation and Information System for Penzion Radost
Keywords: Webová stránka; informační systém; internetový marketing; optimalizace; propagace; Website; information system; internet marketing; optimization; promotion