Návrh a vývoj mobilní aplikace pro platformu iOS - Štrba, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalárska práca sa zaoberá návrhom mobilnej aplikácie pre inzerciu automobilov za pomoci moderných programovacích prvkov. Aplikácia je natívna, teda určená pre platformu iOS od spoločnosti Apple. Dizajn aplikácie je vytvorený v aplikácií Sketch a vyvíjaná je v prostredí Xcode.

The bachelor thesis deals with the design of a mobile application for car advertising with the help of modern programming elements. The application is native and developed for Apple iOS platform. The application design is created in Sketch and developed in Xcode.
Proposal and Development of Mobile Application for IOS Platform
Keywords: mobilná aplikácia; iOS; inzercia; Swift; App Store; Xcode; Sketch; mobile application; iOS; advertising; Swift; App Store; Xcode; Sketch