Kmitočtové vlastnosti mikrovlnných planárních směrových vazebních a hybridních členů - Orság, Petr; Svačina, Jiří (International Society for Science and Engineering, o.s., 2009)
The paper deals with some parameters of microwave planar hybrids mainly from their attainable frequency bandwidth.

Článek přináší přehled základních vlastností planárních mikrovlnných směrových vazebních a hybridních členů.
Kmitočtové vlastnosti mikrovlnných planárních směrových vazebních a hybridních členů
Keywords: čtvercová směrová odbočnice; kruhová směrová odbočnice; odbočnice z vázaných mikropáskových vedení; De Rondeho kombinovaný člen; Langeho odbočnice; branch line coupler; rat-race coupler; coupled lines coupler; De Rondes coupler; Langes coupler