Implementace diskusní skupiny pro studenty - Šebek, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato práce se zabývá analýzou a vývojem informačního systému - diskusní skupiny určené pro používání studenty technické školy. Práce je zaměřena především na shrnutí poznatků při implementaci speciálních funkcí jakožto dynamického vkládání obrázků, tabulek a vzorců ve formátu systému LaTeX do komentářů. Rovněž diskutuje možnost použití umělé inteligence jako nástroje pro vyhledávání vulgarizmů v textu komentářů. Implementace systému proběhla s použitím jazyků PHP, MySQL, XHTML, CSS a Javascript.

This thesis discusses analysis and development of information system, such as discussion group for students of technical school. It is focused to summarizing facts about implementation of special functions such as inserting pictures, tables and LaTeX math theorems dynamicly into comments. Also thesis discusses using artificial intelligence for vulgarisms detection in comments. The system was implemented in languages PHP, MySQL, XHTML, CSS and JavaScript.
Implementation of Discussion Group for Students
Keywords: diskusní skupina pro studenty; informační systém; internetové fórum; umělá inteligence; vkládání obrázků a tabulek; PHP; MySQL; XHTML; Javascript; discussion group for students; information system; internet forum; artificial intelligence; pictures and tables insertion; PHP; XHTML; MySQL; Javascript