Předběžný stavebně statický průzkum vodorovných nosných konstrukcí - Větrovcová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Tato bakalářské práce se zabývá stavebně technickým průzkumem objektu Vysokopodlažních garáží na ulici Herčíkova v Brně, Králově Poli. Stavebně technický průzkum bylo nutné provést pro změnu využívání 1. nadzemního podlaží z původních administrativních prostor na prostor pro stání osobních automobilů. Výsledky hodnotí stav konstrukce stropní konstrukce a její dílčích částí.

This bachelor´s thesis deals with technical construction research of the multi storey car park building at the Herčíkova street in Brno, Královo pole. Technical construction research was needed in order to change the use of the first floor from the original office space to car parking facility. The outcomes are evaluating the state of the ceiling structure and status of its individual parts.
The structural static survey of horizontal bearing structures
Keywords: Stavebně technický průzkum; stropní konstrukce; beton; betonářská výztuž; pevnost v tlaku; Construction and technological survey; floor structure; concrete; reinforcement; compressive strength