Výuková stránka vybraných základů matematiky pro studenty bakalářského programu s ekonomickým zaměřením - Růčka, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá přeměnou webové stránky iMatematika.cz v komplexnější výukovou stránku vybraných základů matematiky pro studenty oborů s ekonomickým zaměřením či ekonomy. Z jednotlivých vybraných základů matematiky jsou zpracovány podklady, na jejichž základě jsou vytvořena výuková videa a sada testových otázek. Výstupem diplomové práce je nová stránka, která reflektuje provedenou analýzu.

This master’s thesis deals with the upgrade of the iMatematika.cz website into more complex educational website with selected math basics for students with economical specialization or for economists themselves. From the selected math basics the educational materials are made, on which educational videos and sets of test questions are created. The output of this master’s thesis is a new website which reflects this accomplished analysis.
Educational Website with Selected Math Basics for Bachelor's Degree Students with Economics Specialization
Keywords: výuková stránka; matematika; vzdělávání; educational website; math; education