Informační systém liniových staveb - Němeček, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Informační systém pro supervizi liniových staveb se zabývá dílčí částí obecné problematiky projektového řízení. Tuto práci je možné chápat i jako vstřícný krok k lepšímu využití informačních technologií personálem projektového managementu při řízení rozsáhlých liniových staveb. Programové řešení, které je výstupem této práce, si klade za cíl vytvořit softwarovou podporu pro projektový management, speciálně pro tým supervizora, ve fázích přípravy, realizace i vyhodnocení liniových staveb.

An information system of line project supervision deals with a part of common project management problems. We can also understand this thesis as a helpful step towards a better use of information technology by the project management staff during the management of extensive line projects. The program solution, which is the output of this thesis, aims to create a software support for project management, especially for the supervising team during preparation, realization and also evaluation of line project stages.
Information System of Line Projects
Keywords: liniové stavby; projektové řízení; SW podpora; informační systém; informační technologie; supervize; projekt; linear constructions; project management; SW support; information system; information technologies; supervision; project