Hotel - Sasko, Richard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Moja diplomová práca sa zaoberá návrhom verejnej budovy, v tomto prípade hotelu. Jedna sa o dizajn projektovej dokumentácie, ktorej výsledkom je možná realizácia objektu, ktorý vyhovuje normám Českej republiky ako aj žiadostiam a potrebám investora. Budova je navrhovaná ako dvojposchodová, nadzemná novostavba s dvadsiatimi dvoma ubytovacími jednotkami krátkodobého ubytovania ktoré poskytujú miesto pre štyridsiatich dvoch ubytovaných. Technicky sa jedná o jeden z tradičných českých spôsobov, tehla. V tomto prípade ide o tehly od výrobcu HELUZ, ktoré sú brúsené so zabudovanou tepelnou izoláciou priamo v dutinách tehly. Základy tvoria základové pásy. Strecha je plochá so sklonom 2%. Objekt je situovaný v časti Pezinok, Slovenska republika.

My diploma thesis deals with a design of a public building, in this case a hotel. It is the design of the project documentation, the result of which is the realization of an object that meets the standards of the Czech Republic as well as the demands and needs of the investor. The building is designed as a two-storey, above-ground new building with twenty-two short-stay accommodation units providing a place for forty-two guests in total. Technically it is one of the traditional Czech methods, clay brick. In this case, the bricks are from manufacturer HELUZ, they are abraded with built-in thermal insulation in its cavities. The foundations are formed by foundation strips. The roof is flat with a slope of 2%. The building is located in Pezinok, Slovakia.
Hotel
Keywords: #hotel #HELUZ #miako #tehla #2in1 #zelena strecha #plocha strecha #john davidson; #hotel #HELUZ #miako #brick #2in1 #green roof # green roof #john davidson