AKTUALIZACE DTMM S VYUŽITÍM MOBILNÍHO SKENOVACÍHO SYSTÉMU - Cimpl, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou reambulace Digitální technické mapy města. Konkrétně především reambulací s využitím dat získaných mobilním skenovacím systémem a porovnáním s reambulací prováděnou bez využití mobilního mapovacího systému. Cílem práce byla aktualizace Digitální technické mapy města Pardubice v rozsahu mapového listu Pardubice 8-1/21.

This diploma thesis deals with the updating of digital technical city map. Specifically with map updating using data from mobile scanning system and a comparison with map updating performed without the use of a mobile mapping system. Aim of the thesis was to update the digital technical map of Pardubice in the range of map sheet Pardubice 8-1/21.
UPDATE OF DTMM USING MOBILE SCANNING SYSTEM
Keywords: Digitální technická mapa; reambulace; databáze; mobilní skenovací systém; mračno bodů; Digital technical map; map updating; database; mobile scanning system; point of clouds