Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy na zvýšení její úrovně - Šimek, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Cílem této diplomové práce je provedení primárního a sekundárního marketingového průzkumu u významné společnosti zabývající se prodejem hudebních nástrojů. Teoretická část práce je zaměřena na vysvětlení problematiky marketingového výzkumu a prostředí obchodní firmy. Praktická část práce se následně zabývá provedením primárního výzkumu zaměřeného na spokojenost zákazníků analyzované společnosti. Kromě primárního výzkumu se praktická část práce věnuje také sekundárního výzkumu, který je zaměřen na srovnání nabízených služeb analyzované společnosti a její konkurence.

The aim of the thesis is to undertake primary and secondary market research for a well established company selling musical instruments. The theoretical part of the thesis is focused on explaining the problems of marketing research and business environment of the enterprise. The practical part of the thesis is engaged in the implementation of primary research focused on the analysis of customer´s satisfaction. In addition to primary research, practical part deals with the secondary research, which focuses on the comparison of services offered by analyzed company and its competitors.
Customer Satisfaction Analysis and Proposal for its Improvement
Keywords: Marketing; marketingový výzkum; primarní výzkum; sekundární výzkum; zákazník; dotazník; spokojenost zákazníka; Marketing; marketing research; primary research; secondary research; customer questionnaire; customer satisfaction