Školící centrum Brno - Holohlavský, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Diplomová práce se zabývá návrhem novostavby školícího centra v okrajové části města Brna. Novostavba je situována ve svažitém terénu. Objekt má dvě nadzemní podlaží a není podsklepený. Zastřešení je řešeno jednoplášťovou vegetační plochou střechou. Účelem práce je navrhnout stavbu pro vzdělávání, jejíž součástí je i ubytování pro návštěvníky školícího centra. Zbytek objektu tvoří společenská, administrativní a provozní část. Do objektu vedou dva vstupy přístupné z východní hranice pozemku. Budova byla navržena s ohledem na bezbariérové užívání

This master's thesis describes the design of new object of training centre on the outskirts of the city of Brno. The new building is situated in sloping terrain. The building has two floors and no basement. Roofing is solved by single-flat extensive green roof. The purpose of master’s thesis is to design a building for education part which also includes accommodation for visitors. There are two entrances lead to the object and it is accessible from the eastern and western boundary of the property. The whole building was designed accessible for people with reduced mobility and orientation.
Training centre Brno
Keywords: školící centrum; vzdělání; ubytování; novostavba; plochá střecha; bezbariérové užívání; projektová dokumentace; training centre; education; accommodation; new building; flat roof; accessible; project documentation