Výrobní hala CLT Ždírec nad Doubravou - stavebně technologický projekt - Soukup, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2025)
Obsahem diplomové práce „Výrobní hala CLT Ždírec nad Doubravou – stavebně technologický projekt “ je všeobecné stavebně-technologické řešení stavby. Tato práce obsahuje technologický předpis, technickou zprávu, zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, časový harmonogram, rozpočet, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost práce, ochranu proti hluku a ochranu životního prostředí.

The content of the diploma thesis "Production Hall CLT Ždírec nad Doubravou - construction-technological project" is a general construction-technological solution of the building. This thesis includes the technological regulation, technical report, site equipment, design of machine assembly, time schedule, budget, inspection and test plan, safety at work, noise protection and environmental protection.
Production hall CLT Ždírec nad Doubravou - construction technological project
Keywords: Technologický předpis; výrobní hala; zařízení staveniště; harmonogram; kontrolní a zkušební plán; technologie; položkový rozpočet; hluková studie; bezpečnost práce a ochrana zdraví; technická zpráva; kontrolní a zkušební plán; strojní sestava; doprava prvků; Technology specification; production hall; site equipment; schedule; control and test plan; technology; Item-based budget; noise study; work safety and health protection; technical report; inspection and test plan; machine assembly; transport of elements