Aplikace nástrojů z SK od jednoho dodavetele při výrobě součásti v podmínkách malé strojírenské firmy. - Tysoň, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Pomocí této technické zprávy je vytvořen optimální návrh řešení volby obráběcích nástrojů pro obrábění konkrétní součásti. Veškeré podmínky pro řešení jsou optimalizovány v podmínkách malé strojírenské společnosti S.CH. W. Service s.r.o.. Problematika byla řešena ve spolupráci s touto společností. Při vypracování této zprávy se vycházelo z aktuálních podmínek na dílně a časových a technických možnostech v době požadavku na výrobu stanovené součásti.

Through this technical message is made the optimal project of the surfacing tools for the cutting of a concrete component. All conditions for the suggestion are optimalized in the small engineering company CH.W. Service, s.r.o. A problem was solved in conjunction with this company. At elaboration of this message was resulted from the actual conditions in the workroom and the time and technical possibilities in the time of demand on production of the scheduled component.
Application of cemented carbide tools from one supplier at the production of components in the conditions of a small engineering company.
Keywords: obrábění slinutými karbidy; soustružení; SK; slinuté karbidy; malý podnik; Mori Seiki NL 3000/700; Kennametal; Iscar; Jan Havelka; Pramet Tools; the cutting of the sintered carbides; turning work; SK; the sintered carbides; small company; Mori Seiki NL 3000/700; Kennametal; Iscar; Jan Havelka; Pramet Tools