Rodinný dům - Dawid, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Projekt řeší novostavbu rodinného domu. Objekt je jednopodlažní s obytným podkrovím, podsklepený. Stavba má pouze funkci obytnou. Jedná se o zděný objekt (KM BETA SENDWIX) se sedlovou střechou. Součástí projektu je i řešení parkovacích stání a zpevněných ploch.

This project designs a new building of family house. The building is single-store with residental loft with basement. The building has only residential function.It is a brick building (KM BETA SENDWIX) with a gable roof. This project design also the parking lots and pavements.
Family house
Keywords: Rodinný dům; zděný systém KM BETA SENDWIX + ETICS; SPIROLL; nízkoenergetická stavba; dvě bytové jednotky.; Family house; brick system KM BETA SENDWIX + ETICS; SPIROLL; low energy building; two housing group.