Robotický stolní fotbal - Hlavinka, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá Robotickým stolním fotbalem firmy B&R. Konkrétně nedostatky momentálního stavu strategie hry ovládání herních os a navrhuje jejich řešení.

This bachelor thesis deals with Robotic table football constructed by B&R. Some shortcommings of current state of game strategy and axis controll are pinted out and corrections are suggests.
Robotic table footbal
Keywords: Robotický stolní fotbal; B&R; Strategie; Robotic table football; Robotic table foosball; B&R; Strategy