Evaluační platforma pro řízení maticových světlometů - Vlasatý, Andrej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2019)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou predných LED svetlometov v automobilovom priemysle, venuje sa možnosti ich napájania a ovládania. Teoretická časť popisuje súčiastku NCV78343, jej parametre a komunikačné rozhrania. Praktická časť je rozdelená do troch kapitol. Prvá kapitola zobrazuje návrh evaluačnej platformy, jednotlivé funkčné bloky a možnosti systémovej architektúry. Druhá kapitola sa venuje realizácií ovládacieho softvéru a v poslednej časti sú zobrazené merania, ktoré boli vykonané na evaluačnej doske. Na záver sú zhrnuté dosiahnuté výsledky.

This thesis deals with the front LED headlamps in the automotive industry. This paper describes the supply options and how to control these headlamps. The theoretical part describes the parameters and communication interfaces of the NCV78343 device. The practical part is divided into three chapters. The first chapter focuses on the design of the evaluation platform, the functional blocks and the configuration options. The second chapter deals with the implementation of the control software and the last part shows the measurements that were made on the evaluation board. At the end, obtained results are summarized.
Pixel Controller evaluation platform for automotive front-lighting
Keywords: NCV78343; maticové LED svetlomety; PXN protokol; NCV78343; matrix LED headlights; PXN protocol