Využití produktů mikrovlnné pyrolýzy - Zdeňková, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na využití produktů mikrovlnné pyrolýzy. První část pojednává o mikrovlnné pyrolýze a využití produktů z ní v průmyslu. V druhé části práce je popsáno testování vzorku odpadní vody z komunální ČOV na filtrační koloně naplněné biocharem. Cílem práce je zjistit účinnost odstraňování vybraných mikropolutantů.

This bachelor thesis focuses on the use of microwave pyrolysis products. The first part deals with microwave pyrolysis and the use of products from it in industry. The second part of the thesis describes the testing of the waste water sample from the municipal WWTP on a filter column filled with a biochemist. The aim of this thesis is to determine the efficiency of removal of selected microcomputers
Use of microwave pyrolysis products
Keywords: Pyrolýza; mikrovlnná pyrolýza; technologie; biochar; produkt; čistírna odpadních vod; Pyrolysis; microwane pyrolisis; technology; biochar; product; wastewater treatment plant