Podpora offline režimu v mobilních aplikacích - Musil, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2021)
Jednim z cilu teto prace je pruzkum ruznych pristupu k vyvoji mobilnich aplikaci se za- merenim na vyuziti webovych technologii. Nasledne jsou zkoumany a porovnany existujici reseni pro podporu offline rezimu s opozdenou synchronizaci dat u mobilnich aplikaci. Zaver teto prace tvori navrh a implementace mobilni aplikace, ktera vyuzije zkoumane technologie.

The goal of this thesis is to research different approaches to mobile application development with a focus on the use of web technologies. Next, research and comparison of technologies that can be used to achieve offline support in mobile applications is done. As a later stage of the work, a showcase mobile application is designed and implemented with the use of researched technologies.
Offline Mode Support in Mobile Applications
Keywords: mobilni aplikace; offline rezim; React-Native; react native; Android; synchronizace dat; mobile applications; offline mode; offline first; React-Native; react native; Android; data synchronization