Vzduchotechnika hokejové haly - Zach, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnického systému pro hokejovou halu. V objektu, který je rozdělen na tři části se řeší hokejová hala „A“, hokejová hala „B“ a zázemí haly. Vzduchotechnika zajišťuje nucené větrání a upravuje vzduch, který je přiváděn. Zařízení jsou navržena, aby splňovala hygienické požadavky.

The bachelor thesis deals with the design of the HVAC system for the hockey hall. In the building, which is divided into three parts, the hockey arena "A", the hockey arena "B" and the facilities are solved. The ventilation system provides forced ventilation and regulates the air that is supplied. The devices are designed to meet hygiene requirements.
Air Conditioning of hockey arena
Keywords: Vzduchotechnika; nucené větrání; tepelné ztráty; tepelné zisky; distribuční prvek; sport; hokej; filtr; nanofiltr; HEPA filtr; hokejová hala; zázemí; HVAC system; forced ventilation; heat losses; heat gains; elements; sport; ice–hockey; filter; nanofilter; HEPA filter; hockey arena; facilities