Aplikace softwaru SinuTrain 4.7 v technické přípravě výroby náboje předního kola MTB - Valach, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Tato diplomová práce je zaměřena na přípravu výroby předního MTB náboje a použití počítačového programu SinuTrain 4.7. Práce má čtyři tematické části. V první části je popis softwaru SinuTrain a náboje. Další část se zabývá konstrukcí náboje a výběrem materiálu. Ve třetí části je popsána technologie výroby náboje a výběr stroje s nástroji. Poslední část je o práci se softwarem SinuTrain a výsledcích simulace.

This Master's thesis is focused on technical preparation of the MTB front wheel hub and application of SinuTrain 4.7 computer software. The thesis is divided into four thematic parts. The first part introduces the SinuTrain software and briefly describes the MTB wheel hub. The next section contains the hub design and selection of the suitable material for this component. The third part describes production technologies and selection of the turning machine with suitable tools. The last chapter deals with SinuTrain 4.7 software usage and also presents the results of the production simulations.
Application of SinuTrain 4.7 software in the technical production preparation of the MTB front wheel hub
Keywords: MTB náboj; SinuTrain; Sinumerik; simulátor; CNC soustruh; MTB hub; SinuTrain; Sinumerik; simulator; CNC lathe