Platforma pro automatizované generování informačních systémů - Produkt - Greň, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Zvyšující se poptávka po jednoduchých informačních systémech dává příležitost nabízet své systémy novým malým společnostem. Tyto vznikající společnosti si často vyvíjejí vlastní nízkorozpočtové produkty, které mnohdy kvůli nekvalitnímu návrhu a uspěchanému vývoji nelze jednoduše znovu použít. Cílem této práce je snížení nákladů při tvorbě a údržbě jednoduchých informačních systémů pomocí automatizace, modulárnosti a hromadné výroby se zachováním možnosti individuálních úprav.

The demand for simple information systems is increasing, giving opportunities to new small companies to sell their products. These emerging companies often develop their own low-cost systems, but mostly due to lack of proper design and hurried development is the reusability low and a new version is needed when new project begins. The goal of this thesis is reducing the cost of creating and maintaining simple information systems using automatization and modularity, allowing a mass production, but keeping a space for individual customizations.
The Base for Automatic Generating the Information Systems - Product
Keywords: informační systém; generování; generický; automatizace; modulárnost; Ruby; ActiveRecord; information system; generation; automatization; modularity; Ruby; ActiveRecord