Návrh automatizované sestavy nástrojů testovací stolice pro výrobu stínících lamel - Gricman, Roman (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2016)
Práce se zabývá návrhem vývojové testovací stolice a naprogramováním funkce nových nástrojů a ovládacího panelu stolice. Jsou v ní popsány funkce a program nástrojů, návrh testovací stolice, komponenty stolice, aplikace vytvořena pro ovládací panel, řídící systém a vývojové prostředí potřebné pro naprogramování nástrojů. Tato stolice poskytuje možnost vyzkoušení nástrojů, což umožňuje kontrolu nástroje před namontováním na stroj.

This bachelor thesis deals with the development of a testing stool, programming function of a new tools and control panel of the testing stool. It describes a function of tools, design of testing stool, stool components, application created for a control panel, the control system and development environment needed for programming of tools. This stool provides the ability to test the tools, which allows a control of a tool before it's mounted on the machine.
Proposal for automated assembly tools for production testing of stool screening slats
Keywords: Testovací stolice; Mosaic; Visual Studio; Testing stool; Mosaic; Visual studio