Projektová dokumentace elektrorozvodů pro rekonstrukci rodinného domu - Medek, Štěpán (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2025)
Bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací elektroinstalace pro rekonstrukci rodinného domu. V úvodní části se práce zaměřuje obecně legislativou a poté projektovou dokumentací. Následující část práce se zaměřuje na jednotlivé specifické požadavky investora, které byly klíčové pro návrh elektroinstalace. V práci je dále porovnávána chytrá elektroinstalace a jejich funkcionality pro systémy Loxone a Foxtrot. V poslední části je návrh fotovoltaické elektrárny na střeše rodinného domu a její investiční a ekonomické zhodnocení.

The bachelor thesis deals with the project documentation of the electrical installation for the reconstruction of a family house. In the introductory part, the thesis focuses on the general legislation and then the project documentation. The following part of the thesis focuses on individual specific requirements of the investor, which were crucial for the design of the electrical installation. The thesis also compares smart wiring and their functionalities for Loxone and Foxtrot systems. The last part presents the design of a photovoltaic power plant on the roof of a house and its investment and economic evaluation.
Project Documentation of Electrical Wiring for the Reconstruction of a Family House
Keywords: Legislativa; Projektová dokumentace; Rekonstrukce; Chytrá domácnost; Loxone; Foxtrot; Fotovoltaický systém; Investice; Návrh osvětlení; Legislation; Project documentation; Reconstruction; Smart home; Loxone; Foxtrot; Photovoltaic system; Investment; Lighting design