Vstupní modul systému inteligentního domu - Vančo, Erik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Představená diplomová práce se zabývá návrhem výrobku pro inteligentní sytém GILD. V první části diplomové práce je obsaženo stručné shrnutí o systému inteligentního řízení. V rámci diplomové práce je navrhnuto schématické zapojení výrobku, dále je navrhnuta deska plošného spoje dle požadavků na výrobek. Nedílnou součástí diplomové práce je návrh a realizace obslužného algoritmu pro výrobek.

The presented thesis deals with the design of the product for intelligent control system for GILD. The first part of the diploma thesis contains a brief summary of the intelligent control system. The thesis is designed schematic diagram of the product, it is also designed printed circuit board according to the product requirements. An integral part of the diploma thesis is the design and implementation of the service algorithm for the product.
Module for The Smart Home
Keywords: Systém inteligentního řízení; GILD; sběrnice RS-485; návrhový software Eagle pro desky plošných spojů a schémat; návrh schémata; návrh desky plošného spoje; programovací prostředí; algoritmus; programovací jazyk C; GILD; RS-485 bus; PCB design and schematic software Eagle; design schemes; desing PCD; programming enviroment; algorithm; programming language C