Návrh vytápěcího systému pro rodinný dům - Rudišin, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2021)
Bakalárska práca sa zameriava na návrh ideálneho vykurovacieho systému pre zvolený objekt. Jednotlivé kapitoly teoreticky rozoberajú používané technológie vykurovania, popisujú objekt a jeho aktuálne využívaný systém vykurovania, navrhujú alternatívne systémy a ekonomicky ich zhodnocujú.

The bachelor thesis focuses on the design of an ideal heating system for a selected object. The individual chapters theoretically analyze the used heating technologies, describe the building and its currently used heating system, propose alternative systems and evaluate them economically.
Design of a heating system for a family house
Keywords: Palivo; technológie vykurovania; tepelné straty; systémy vykurovania; finančná analýza; Fuel; heating technologies; thermal loss; heating systems; financial analysis