Výroční zpráva o činnosti Vysokého učení technického v Brně za rok 2010 - (:unkn) unknown (Vysoké učení technické v Brně, 2011)
Výroční zpráva o činnosti Vysokého učení technického v Brně za rok 2010 je předkládána v souladu se zákonem č. 111/1998 Sb., o vysokých školách. Byla vypracována podle rámcové osnovy o činnosti vysoké školy za rok 2010, kterou vydalo MŠMT. Předkládá nejširší veřejnosti údaje a podstatné výsledky všech činností souvisejících s působením Vysokého učení technického v Brně v rámci českého i mezinárodního vysokého školství a vědeckovýzkumných i celospolečenských aktivit.