Zpracování statistik generátoru síťového provozu IxChariot v prostředí simulátoru OPNET Modeler - Malina, Karel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato práce „Zpracování statistik generátoru síťového provozu IxChariot v prostředí simulátoru OPNET Modeler" pojednává o řešení spolupráce simulačního nástroje OPNET Modeler s generátorem síťového provozu IxChariot a principu jejich propojení. Cílem je zobrazení statistik vygenerovaných v IxChariot programem OPNET Modeler V této práci je popsán postup nastavení uvnitř simulačního prostředí OPNET Modeler, které jsou nezbytné pro správnou funkci simulace.

This thesis "Processing statistics generator IxChariot network traffic in an environmentsimulator OPNET Modeler" is focused on collaboration solution simulation tool OPNET Modeler with IxChariot traffic generator and the principle of their connection. The goal is to display the statistics generated in IxChariot software by OPNET Modeler. In this thesis is described procedure of settings inside simulation environment OPNET modeler which are necessary for correct functionality of simulation.
Processing of statistics from network operation generator IxChariot in OPNET Modeler simulation environment
Keywords: OPNET Modeler; IxChariot; Statistika; ESYS; Kosimulace; OPNET Modeler; IxChariot; Statistics; ESYS; Cosimulation